Campus de la UESC: 100×100 bàsquet!

Uns 50 nois i noies bojos pel bàsquet han participat enguany en l’edició estiuenca del Basket City que ha organitzat la Unió Esportiva Sant Cugat. Al llarg d’una intensíssima setmana, jugadors i entrenadors han compartit moltes hores de bàsquet amb sensacions molt positives. Segons Xifré Vives, un dels coordinadors de l’activitat, “acabo molt satisfet de la feina de tots els entrenadors, del treball a pista dels jugadors, del funcionament general del campus i sobretot del bon ambient de treball que es va viure. Dóna gust viure un campus amb nens tant enganxats al bàsquet i tants entrenadors enamorats i compromesos amb aquest esport”.

 

Cada matí entrenaven 3 hores per estacions de treball basades en bot, tir, coordinació, finalitzacions, joc reduït i superioritats. Després d’anar a la piscina, dinar i descansar, a la tarda treballaven una hora més. Els grans feien entrenament tècnic per posicions (base, aler, pivot) i els petits feien una activitat anomenada “aprenem dels cracks” on visualitzaven moviments en vídeo dels seus jugadors preferits i desprès els practicaven a pista. Després passaven a una altre sessió d’entrenament per equips i, tot seguit, jugaven els partits de 5×5, jugant una lliga de 5 dies amb les finals, el sisè. Desprès de sopar, a la nit, jugadors i tècnics compartien jocs de nit, on tots van riure molt.

FINS L’ANY QUE VE

En Xifré Vives destaca el bon ambient que va imperar al campus. Tant entrenadors com jugadors van acabar molt contents de la feina feta: “Els jugadors van tenir tant bàsquet com van voler, no van tenir temps d’avorrir-se ni un segon. La millor sensació que tinc en aquest aspecte és que al final del campus molt jugadors deixaven anar la frase ‘fins l’any que ve’”.

El campus es va tancar amb un dinar de germanor en què van participar molts jugadors, pares i germans.

Trobareu totes les fotos del Campus al Facebook de la UESC!