Bon paper de la UESC TT en el 30è Open Internacional de Vic

Crònica del 30è Open Internacional de Vic

Text: Josep Antón 

Aquest cap de setmana s’ha disputat el XXX Open Internacional de Vic, la competició no oficial de més renom a Catalunya i Espanya (cada any es retransmet per TV3).

Tenim doble motiu d’alegria:

Per una banda el Niran Carretero, encara Aleví de la secció que aquest any encetarà el seu primer any d’Infantil, ha fet una brillant actuació quedant sotscampió de l’Open Infantil B. A la final el Niran ha perdut per 2-3 amb Carlos Rodríguez (Amics de Terrassa) tot i que ha arribat a liderar per 7-4 al cinquè i definitiu set. Des del club i jo personalment com a entrenador seu estem molt contents i satisfets amb la seva evolució. Per arribar a la final s’ha desfet de diversos jugadors que l’havien derrotat abans de l’estiu.

Per altre banda l’organització de l’Open Internacional de Vic ha decidit atorgar-me (Josep Antón) una distinció abans de jugar-se les finals com a reconeixement al meu doble campionat del món el 2013 i 2014. Jo he disputat l’Open en categoria Absoluta, passant com a primer de grup i quedant eliminat a 16ns de final per 1-3 amb el jugador Venezolà Nelson Villanueva.

Els altres homenatges que han tingut lloc són per a l’equip de minusvàlids español (Jordi Morales, Alberto Seoane i Jorge Cardona) i a l’UCAM Cartagena, campió de la lliga de superdivisió masculina i femenina.

Vídeo de la final de l’Open Infantil B (Niran-Carlos)

Galeria d’imatges al Facebook de la UE Sant Cugat de Tennis Taula

, , , , , , ,