Bon paper del cadet 3 al Torneig de Vilanova

El cadet 3 de la UESC va tancar l’any 2012 amb la participació en el IV memorial Fermin Sànchez, torneig organitzat pel CB SAMA Vilanova.

L’equip va estar allotjat durant dues nits en un aparthotel i va jugar un total de 6 partits. Va ser una gran experiència tant a nivell de formació i competició, com de convivència.

En la primera fase l’equip sant cugatenc va quedar segon de grup amb un total de 3 victòries i 1 derrota davant del potent Cornellà. Aquesta classificació li va permetre arribar a les semifinals on es va trobar el Montgat com a rival. Un equip amb un any més d’edat i que juga a la categoria preferent, màxima divisió en categoria cadet. El partit va ser molt dur i la UESC va patir una derrota per una diferència de 30 punts. Tot i el resultat, el joc desplegat durant la segona part va ser digne d’elogi si tenim en compte la diferència física d’ambdós conjunts.

Aquesta derrota va fer que en la jornada de clausura el cadet de 1r any de la UESC hagués de jugar pel 3r lloc contra l’equip de segon any del Cb SAMA Vilanova. Tot i el cansanci acumulat i les baixes que afectaven la plantilla, l’equip va desplegar un gran joc davant d’un dur rival que volia oferir la victòria a l’afició local. Finalment, la UESC es va alçar amb la victòria per una avantatge de 4 punts i es va aconseguir una meritòria tercera posició en el torneig. En un gran gest que defineix l’esperit d’aquest gran equip de jugadors i persones, el trofeu va anar a parar a les mans de l’Òscar Argemí, jugador que va patir una lesió que el mantindrà unes setmanes sense poder jugar al costat dels seus companys.

Aquí no van acabar els premis i reconeixements cap els nostres jugadors. El nom de la UESC va estar ben present en aquesta quarta edició del torneig. Així doncs, a nivell individual l’Oscar Denamiel va emportar-se el premi al millor tirador de triples del torneig després de fer una gran exhibició d’efectivitat al llarg del concurs de tirs de llarga distància. I per si no en teníem prou, en Nil Baqués també va ser distingit com a membre del quintet ideal del torneig.

Un gran final per un gran torneig de tot l’equip que ben segur serà un gran impuls per seguir creixent durant aquest 2013 que es presenta del tot apassionant.

Enhorabona nois!

Crònica cedida per Sergi Sànchez, entrenador del cadet 1 masculí.

Àrea de comunicació de la UESC