La UESC compromesa amb el bàsquet dels més petits

El passat dissabte dia 5 de gener, la UESC va organitzar un partit amistós entre un combinat d’alevins de les escoles de Sant Cugat i el Círcol Catòlic de Badalona.

Per tal de realitzar l’activitat, la UESC va reunir un combinat de jugadors de les escoles de bàsquet de Sant Cugat i els va oferir una activitat formativa consistent en un partit contra un molt bon equip aleví, de nivell A.

Amb una activitat com aquesta, el combinat de jugadors de la lliga escolar de Sant Cugat van poder experimentar el bàsquet de nivell federat, guiats per entrenadors de formació amb experiència consolidada. L’objectiu de l’activitat, l’enriquiment dels jugadors a través del contacte amb un bàsquet amb un punt més d’exigència, va ser assolit de forma més satisfactòria.

L’equip de dos entrenadors i fins a tres tècnics de la UESC que van supervisar l’activitat van valorar la mateixa en un sentit molt positiu. Amb trobades formatives com la realitzada el passat dissabte, la UESC segueix compromesa amb el bàsquet dels més petits de la ciutat.

Àrea de comunicació de la UESC