Bona imatge del Júnior Fem 1 en una nova victòria

Cercle junior fem 1

UESC 56 – BARÇA CBS 34

Després d’una setmana de descans, es reprenia la competició amb l’última jornada abans de l’aturada nadalenca. Era un partit important per tancar el primer tram de temporada en les posicions de privilegi i per seguir optant a tot a partir de gener.

L’equip venia d’uns partits amb resultats favorables, però amb sensacions de poder oferir millor imatge. La UESC, amb només 8 jugadores disponibles, tenia baixes sensibles sobretot en les posicions interiors. Enfront tenien el Barça CBS, un equip de la part baixa de la classificació però molt lluitador i que exigiria un ritme alt de partit.

Les locals, però, van sortir a per totes i amb ganes d’imposar el seu ritme oferint un joc alegre, ràpid i efectiu. D’aquesta manera s’arribava a la fi dels primers 10 minuts amb un resultat favorable de 18-5. El segon període es va mantenir la mateixa dinàmica, tot i que es va permetre que les visitants anotessin més, es tancava una excel·lent primera meitat amb un resultat de 33-14, on alguns errors clars de cara a cistella no van permetre que l’avantatge fos encara més amplia.

Al pas pels vestuaris es va deixar clar que els següents 20 minuts s’havien d’aprofitar per seguir treballant i millorar alguns aspectes. Així va ser i en el minut 29 s’aconseguia la màxima renda per les noies de Sant Cugat amb el 49-17. Dues cistelles per les de Sant Feliu tancaven el quart amb 49-21.

A l’últim període les noies van pagar l’esforç fet en els 30 minuts anteriors i el fet de ser només 8 jugadores. Les de Sant Feliu, que mai van abaixar els braços, amb un molt bon treball van guanyar el darrer parcial per 7-13, deixant el marcador final en 56-34. Amb el resultat tant favorable, es va viure un moment especial en l’últim minut de partit, amb el retorn de la Laura Vila després de 3 mesos d’absència. Esperem que en  aquesta aturada pugui tornar a agafar el ritme competitiu i ens ajudi d’allò més en el segon tram de temporada.

Amb aquesta victòria arribem a Nadal amb balanç de 7 victòries i 2 derrotes. Ara toca recuperar forces en unes festes on participarem el 27-28 al torneig de Cerdanyola amb molta participació d’equips Preferents i el dia 5 al torneig de Reis del CN Caldes.

De part de tot el Júnior 1: BONES FESTES!