El Cadet 1 acaba la fase prèvia amb una victòria a Tarragona

Text: Luis Eloy Fernández

Foto: Enri Garcia

Cadet 1 15.12.2013

Últim partit de la fase prèvia del Cadet 1, en el que ens jugàvem la segona plaça del grup 2. Arribem al Pavelló del Serrallo a Tarragona i… ¡oh, sorpresa agradable!, hi ha calefacció!!!

En els moments previs al partit els jugadors estaven concentrats però no semblaven nerviosos. L’entrenador dóna les últimes instruccions al vestidor i els hi diu que aquest és un partit més, que cal guanyar-lo, però sense excés de responsabilitat.

Comença el matx i els nois de la UESC surten molt endollats: parcial de 0-7 en menys de 3 minuts. L’entrenador del Tarragona demana temps mort per intentar tallar el bon joc de la UESC i reconstruir la defensa. No serveix de gaire, perquè a 4 minuts i mig del final del primer quart el parcial és 0-15. El Tarragona aconsegueix retallar distàncies amb un parcial de 0-6, i acabem el primer quart amb un intercanvi de cistelles (13-23).

El segon quart va ser més igualat, però la diferència s’incrementa en 6 punts (16-22). Tots els jugadors aporten punts i defensen intensament.

Anem al descans. L’Oscar de Paula adverteix que a la segona part el Tarragona sortirà a totes i que no podem afluixar.

Comencem bé el tercer quart amb un parcial de 0-7, gràcies a un triple i dues cistelles d’en Pau Jareño. Continua el bon joc i quan falten 4 minuts el parcial és de 4-18, aquesta vegada liderats per en Brian Amabilino i en Nil Baqués amb 5 i 6 punts respectivament. A partir d’aquest moment, intercanvi de cistelles entre els dos equips, amb una aportació de sis punts d’en Guillem García. Acabem el tercer quart amb el marcador 45-71.

A l’últim quart els jugadors de la UESC comencen a notar l’esforç i l’entrenador fa canvis de quintet sencer en pista un parell de vegades per donar descans als jugadors. El CB Tarragona defensa a tota la pista i es perden algunes pilotes, degut a aquesta pressió. Aquest quart el perdem per 20-14.

Màxims anotadors: Nil Baqués, 17 punts. Brian Amabilino, 15 punts. Pau Jareño, 14 punts.

Parcials: 13-23, 16-22, 16-26, 20-14. (65-85)

Com anècdota, el marcador al partit d’anada va ser el mateix (85-65).