CANVIS EN LA COORDINACIÓ DE LA UESC

Dani Fernández i Marçal Jané seran els nous integrants del grup de coordinadors de la UESC.

Dani coordinarà la temporada vinent els equips masculins de preinfantil i infantil, substituint a Albert Garcia.

Dani Fernández

Dani Fernández, entrenador de segon nivell, ha estat entrenador al programa PDP (Programa de Detecció i Perfeccionament de la FCBQ) i al primer equip del CEB Sant Jordi a més de Director Tècnic del club Regina Carmeli a Rubí i tècnic dels Jocs Esportius del Consell Esportiu del Vallès.

Fa quatre anys que és al nostre club. Durant aquests anys ha portat equips de Júnior de nivell A, cadets interterritorials i de primer any i ajudant del Junior masculí preferent.

Durant el seu cinquè any a la UESC, a més del seu paper com a nou coordinador dels equips masculins preinfantils i infantils, entrenarà al Cadet de primer any i el Sub21 masculí preferent.

Marçal Jané, coordinarà els equips femenins, substituint a Marta Rosanas.

Marçal Jané

Marçal fa 10 temporades que és entrenador, 6 dels quals ha estat coordinador a diverses escoles de Sant Cugat desde la OMET.

És entrenador a la UESC des de fa 5 temporades, on durant 3 temporades ha estat portant equips des de preinfantils fins a cadets femenins.

La temporada vinent, a més de coordinar l’àrea femenina, també entrenarà al nostre Senior Vermell femení.

Molta sort als coordinadors entrants i moltes gràcies Albert i Marta pel gran treball fet com a coordinadors de la UESC aquestes dues últimes temporades.

?#FORÇAUESC⚫️

#CaminemJuntsUESC