La UESC i ASDI renoven el seu vincle per seguir promovent l’esport per a tothom

Fruit de la bona entesa de les dues entitats, la UESC i l’Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) han renovat el conveni de col·laboració per seguir sumant esforços i tirar endavant un fantàstic equip de bàsquet format per joves jugadors/es amb discapacitat psíquica.

A la fotografia, el president de la UESC, Vicenç Beltran i el president de ASDI, Enric Tomàs.

Es tracta, d’un projecte esportiu que contribueix a desenvolupar els aspectes intrínsecs de l’esport, com l’esforç, el treball en equip, l’autonomia… procurant en la mesura de les possibilitats i particularitats, que l’equip UESC-ASDI estigui integrat dins l’estructura de la UESC.

A finals de l’any 2013, la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat, a través del programa “Tots Podem”, va fer un pas endavant en la seva vessant integradora creant un equip permanent de bàsquet format per nois i noies amb discapacitat psíquica.

Des de llavors l’equip ha anat creixent progressivament en nombre de jugadors/es i participa activament en tornejos i en la lliga que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics, també coneguda com a ACELL pel seu nom original, Agrupació Catalana d’Esports i Lleure per a Disminuïts Psíquics.

Un dia a la setmana es duen a terme entrenaments dels esportistes, amb entrenadors de la UESC. Els dissabtes, els jugadors federats competeixen a Llars Mundet.

Un projecte que esdevé un valuós motor d’integració social del que ens sentim molt orgullosos.

El projecte UESC-ASDI compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

#CaminemJuntsUESC