Canvis en l’àrea tècnica

La UE Sant Cugat, tal com ja havia avançat per carta als socis i sòcies, està en disposició d’anunciar la nova estructura en l’organització esportiva del club, després de mesos de planificació. A proposta dels coordinadors i de consens amb la comissió esportiva de la junta directiva, així queda la nova estructura de l’àrea tècnica de la Unió Esportiva Sant Cugat de cara a la temporada 2015-2016, que ja està treballant, amb la propera incorporació de l’Andreu Cervera, pendent de la seva total recuperació.

Xavier Dorio, com a director tècnic del club i coordinador de l’àrea femenina; Andreu Cervera, com a coordinador de l’àrea masculina, i Ramon Cuñé, com a reforç en la coordinació de l’àrea masculina  són les tres persones encarregades de la planificació de la propera temporada i les persones que dirigiran des d’avui l’àrea tècnica de bàsquet del club.

XAVIER DORIO

Des de fa dos anys lidera amb gran encert com a coordinador l’àrea femenina del club. Aporta en el càrrec experiència i una llarga trajectòria dins el món del bàsquet català a clubs com l’Escola Pia de Sabadell i el Mollet.

ANDREU CERVERA

Exjugador de la UE Sant Cugat i actual entrenador de l’Infantil Negre masculí. Amb formació en altres clubs i coordinador de la gestió esportiva i de l’àrea preinfantil i infantil en el present curs dins l’entitat, el club ha apostat per ell com a persona de la casa per portar tasques de gestió tècnica a l’entitat i ara el vol potenciar a conduir l’àrea masculina.

RAMON CUÑÉ

Entrenador del Júnior 2 masculí de la UE Sant Cugat aquesta temporada. En Ramon s’ha encarregat en els darrers mesos de les funcions que  feia l’Andreu Cervera en el càrrec de coordinador de la gestió esportiva i de l’àrea preinfantil i infantil, així com dels campus del club i de la captació de nous jugadors i jugadores per l’any vinent a través del ‘Vine a la UESC‘.

El vicepresident esportiu,  Xavier Palou

La presidenta, Mònica Mateu

, , , , ,