Carta de comiat de Cesc Ayora

“La setmana passada vaig comunicar al club la decisió de deixar la UESC en acabar la present temporada i no volia fer-ho sense acomiadar-me, a través d’aquest petit escrit, de tots els que m’heu acompanyat en aquesta aventura que va començar ara fa quatre anys, quan en David Lizano i en Josep Claret em van convidar a venir a Sant Cugat i van confiar en mi per dirigir un equip infantil que  ara ja és junior.
A la motxilla m’emporto el bagatge de molts èxits, l’aprenentatge de molts fracassos i, per damunt de tot, el record i la petja inesborrable que et deixen moltes persones. El cert és que la UESC és un club singular perquè no només afirma formar els seus jugadors de manera integral, en l’aspecte esportiu i emocional, sinó que també s’ho creu i, per això, ho aconsegueix. Aquí he compartit vestidor amb jugadors extraordinaris, pel seu bàsquet però també pel seu valor humà i he après d’entrenadors que per la seva experiència i per la seva il•lusió perenne s’han convertit en referents per a mi.
 
En aquest sentit, vull agrair molt especialment al Xifré Vives, l’Àlex Gamero, el Marc Saborit i el Joan Marcet les experiències que hem viscut plegats amb els equips que hem compartit, així com també a en Jou Marimón la seva capacitat per compartir bàsquet i irradiar il•lusió contínuament. Un luxe tenir-lo a prop.
 
Moltes gràcies, en definitiva, a tota la família de la UESC! Segur que ens retrobarem. Fins aleshores, molta sort!”
Cesc Ayora Torres, 2013