Tot a punt per la diada de la UESC!

Cartell Festa i Torneig UESC 2013 A4 web(Inclou formulari per inscriure’s al 3×3 nocturn)

Dissabte, dia 8, l’equip Júnior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat disputarà un amistós contra el 100×100 Basket Olost.

Ja ho tenim tot a punt per celebrar plegats la Diada de la Unió Esportiva Sant Cugat d’enguany. El cap de setmana del 8 i 9 de juny hem organitzat diverses activitats esportives i socials per tancar la present temporada. Hi haurà espai per a la solidaritat, la diversió, l’amistat i, sobretot, per a l’esport. Totes les activitats es desenvoluparan als Pavellons 1 i 3 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler. Afanyeu-vos a comprar els tiquets pel sopar i per participar en el 3×3!

FESTA DEL BÀSQUET I EL TENNIS TAULA
Per començar, el dissabte dia 8, a partir de les 17h, organitzarem un acte emmarcat dins el programa “Tots podem” de la Fundació UESC; es tracta d’un programa que fomenta la integració de les persones amb discapacitat a través de l’esport. En aquesta ocasió hem convidat a un grup de persones amb discapacitat intel•lectual de la Fundació Vallès Oriental (FVO) perquè practiquin esport al costat dels jugadors de la UESC. Uns i altres participaran de manera conjunta en una gimcana amb proves esportives de bàsquet i tennis taula.

Després de l’acte del “Tots podem”, la festa seguirà amb un interessant partit amistós entre el Júnior A masculí de la UESC i el 100×100 Basket Olost, equip que aquest any ha militat la categoria de cadet preferent al grup 1 competint amb el FC.Barcelona, el Joventut de Badalona i el Manresa, entre d’altres. D’altra banda, han finalitzat tercers a la fase regular de la European Youth Basketball League i setens a la gran Superfinal EYBL que es va celebrar a Riga (Estònia).
Al voltant de les 20,30 hores està previst un gran Sopar de Germanor de la UESC i, tot seguit, començarà un 3×3 Nocturn fins a la 1 de la matinada.

VII TORNEIG DE BÀSQUET CIUTAT DE SANT CUGAT
Diumenge, dia 9, la UESC serà l’amfitriona del VII Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat, que comptarà amb la participació de diferents equips pre-infantils catalans en categoria femenina i masculina.
A més, al llarg de tot el cap de setmana la UESC oferirà servei de Bar i també hi ha previstos sorteigs per als participants en el sopar de dissabte i el 3×3 nocturn.

Ja podeu adquirir els tiquets pel sopar i per participar en el 3×3. Estan disponibles a les oficines de la UESC (soterrani del PAV 2 de la Rambla del Celler), les tardes de dilluns, dimarts, dijous i divendres. També els podeu encarregar als pares enllaç de cadascun dels equips. Per raons organitzatives, hem posat com a data límit el dia 3 de juny.

Animeu-vos! Serà una gran diada!

Per inscriure-us al 3×3 nocturn, cal que ompliu aquest formulari i el feu arribar a l’adreça 3x3uesc@gmail.com. Podreu retirar els tickets el mateix dia al PAV3.