Carta de comiat de Pau Gaju de la UESC TT

L’exjugador del primer equip de la UESC Tennis Taula ha escrit una carta per acomiadar-se dels companys i de l’afició

LA CARTA DE PAU GAJU

Un gran any!

La temporada passada va ser una d’aquelles que no s’oblida fàcilment, amb moltes emocions, grans partits, grans companys i a més aconseguint el difícil objectiu de lluitar per l’ascens de categoria fins a l’últim instant. No puc estar més agraït a tots els socis de la UESC del suport que m’han donat que m’ha fet sentir com si hi dugués tota la vida quan era el meu primer any.

Aquesta nova temporada, després d’una gran reflexió, abandono les files la UESC per tornar al TT Tramuntana Figueres on vaig poder jugar a la Divisió d’Honor espanyola durant 3 temporades entre el 2008 i el 2012. Aquest any l’equip ha ascendit de la Segona Divisió Nacional i l’objectiu és assolir l’ascens a la Divisió d’Honor, recuperant la categoria perduda el 2012, amb els meus nous companys Jordi Saguer, Sergi Grau i Jaume Muntada.

Tot i participar a la mateixa categoria que la UESC (Primera Nacional Espanyola) no ens trobarem ja que estem en grups diferents així que espero que ens veiem les cares directament a la fase d’ascens.

Vull desitjar molta sort a tots els jugadors de la UESC i estic segur que algun dia els nostres camins es tornaran a creuar.

Moltes gràcies Joan, Josep, Enric i Álvaro per fer possible aquest gran any.

Una abraçada del vostre amic i company.

Pau Gaju

@paugaju

pau gaju1

, , , , , , ,