Cesc Senpau, renovació tancada a la banqueta del primer equip

La Unió Esportiva Sant Cugat i Cesc Senpau han tancat una acord de renovació i el tècnic continuarà dirigint el primer equip masculí a Copa Catalunya la temporada 2016/2017

Senpau i el vicepresident esportiu Eduardo Ferrer han parlat de la renovació a la web del club

Jornada Tecnificacio UESC 6-7 febrer 2016
Cesc Senpau en un clínic de la UESC

Cesc Senpau, l’entrenador

“Estic mollt il·lusionat amb la perspectiva que tenim de cara a la temporada vinent.”

“El gran objectiu meu d’aquestes properes temporades és fer un equip on el segell UESC hi sigui present. Un equip amb ambicició i amb una bona dinàmica de treball.”

“Canviar d’equip a mitja temporada dins del mateix club no és una cosa habitual que jo hagués fet abans i per a mi ha estat una situació nova. Ha estat un any difícil en aquest sentit.”

“Des que vaig agafar el primer equip estic content de la feina que hem fet. Hem superat algunes dificultats que teníem, sobretot de tenir una plantilla curta, i més a Copa Catalunya que és una categoría molt exigent i on costa guanyar partits.”

“Crec que al final de la temporada hem acabat jugant raonablement be a bàsquet i sempre amb la idea de donar pas a gent jove de la casa. D’aquesta manera es vol configurar un projecte de futur diferent del que hi ha hagut les últimes temporades.”

“Vull agrair la confiança del Ramon Cuñé com a director tècnic i també de la junta directiva i en aquest cas de la presidenta, per la confiança dipositada en mi i perquè em sento molt a gust treballant per la UESC des que vaig arribar. La veritat és que estic molt content i amb moltes ganes de començar aquesta nova temporada.”

Eduardo Ferrer, vicepresident esportiu

“El Cesc és una gran persona i un fantàstic professional. Tots els que hem seguit el seu treball durant la temporada ho hem pogut comprovar.”

“És una persona amb una gran capacitat de comunicació i motivació. La trajectòria del primer equip amb ell ha estat molt bona, demostrant que hem estat a l’altura dels millors equips de la categoria.”

“Ha demostrat el seu compromís amb la UESC ajudant a mantenir la categoria amb el filial. Per a nosaltres el fet que vulgui continuar al club és una gran notícia i estem segurs que ens donarà moltes alegries la temporada vinent.”

, , , , , ,