Convocatòria històrica per a la UESC

Mariona Munné - UESC

Convocatòria històrica per a la UESC/OMET

Mariona Munné ha estat convocada per la federació Catalana de Tennis Taula per participar Euro Mini Champs que tindrà lloc del 24 al 26 d’agost a la localitat francesa de Schiltigheim.

D’aquesta manera la palista de la UESC/OMET signa una nova pàgina a la història del club i serà la primera palista formada a Sant Cugat en participar a un Campionat d’Europa, un fet de per sí sobradament meritori, però que encara ho és més si tenim en compte que el passat més d’abril va fer dos anys que practica aquest esport.

La jugadora de la UESC prendrà part en la categoria “Mini” femenina, destinada a aquelles palistes nascudes el 2006. Munné és actualment la segona del ranking català i la tercera del ranking espanyol d’aquest any. Recordar que la seva germana Laia és setena, pel que el club situa actualment dues jugadores en el Top 8 estatal.

Només 10 places per a tota Espanya.

La federació espanyola només comptava amb 10 places per a tots els palistes de l’estat a les 4 categories existent. En va convocar 5 i les altres 5 les lliurava per a peticions de les federacions autonòmiques. La federació catalana va proposar Munné i la seva sol·licitud ha estat acceptada pel que la santcugatenca podrà participar al campionat i ho farà representant Catalunya.

, , , ,