CRÒNICA I El tercer entrenament, en marxa (Ramon Cuñé)

Vine a la UESC tercer entrenament 2014-2015

El passat divendres 24 d’abril vam fer la tercera sessió d’entrenaments dels minis masculins,  la primera al Pavelló I, i realment l’experiència va ser un veritable èxit.

Després d’un bon escalfament els jugadors va tenir l’oportunitat de gaudir d’unes magistrals classes dels jugadors dels Júnior 1, que s’han proclamat setens de Catalunya aquesta temporada. Els minis van gaudir d’allò més i van veure arrodonida la sorpresa amb un recital d’esmaixades a càrrec de Biel Llansó i d’una foto en família.

Posteriorment, els jugadors van aprendre i suar d’allò més gràcies als nostres 6 entrenadors. Van dedicar 15 minuts a cada estació, on cal destacar la sessió de tir on els jugadors van rebre les correccions tècniques amb tauletes digitals.

I ja per acabar, la majoria dels jugadors va ser obsequiats amb una samarreta de la UESC, per agrair-los el seu esforç i  la seva implicació durant l’entrenament.

Les noies també s’entrenen

Mentre els nois entrenaven, també era el torn de les noies al Joan Maragall, on van fer una sessió d’entrenament molt completa i on totes les jugadores van acabar amb un somriure i amb la sensació d’haver après molt durant aquella hora i quart. A partir d’ara, sumaran més entrenaments cada divendres.

Moltes gràcies a tots!

Us esperem el divendres dia 8, de 18 a 19:15 h, els nois al Pavelló I de la ZEM Rambla del Celler i les noies al pavelló de l’Escola Joan Maragall.

Ramon Cuñé i Xavi Dorio

, , , , , , , , ,