De Paula valora l’elecció del PAV3 com a seu de la Copa Federació

ENTREVISTA amb Oscar de Paula, coordinador de l’àrea masculina cadet i júnior

Finalment el Sant Josep participarà a la Regal Copa Federació Júnior masculina.

Sí. El canvi del Sant Josep pel Manresa ha estat degut al fet que el Manresa no disposava de tota la seva plantilla al complet per afrontar una Copa Federació disputada en dos dies i no en una única data. Aquest ha estat el motiu principal de la renúncia. A més, crec que ha d’ajudar el seu segon equip, el Sant Nicolau de Lliga EBA.

Com hem de valorar el canvi?

Sortim d’un equip competitiu perquè n’entri un alttre de molt competitiu. El Sant Josep de Badalona hem de recordar que va ser tercer de Catalunya en categoria cadet i per tant és un equip molt i molt competitiu i amb el qual s’ha de comptar per a tot en aquesta Copa. A més, l’entrenador és molt conegut, el Marcel Roca que ja va venir l’any passat al club a fer-nos un clínic i que estic segur que fara un boníssim paper amb el seu equip a la Copa Federació.

La Federació Catalana ha insistit en què el PAV3 fos la seu escollida..

La Federació Catalana va venir a veure les instal·lacions del pavelló 3 i els van agradar molt, cert. Vaig estar parlant amb el Sergi Campos, que és qui va venir a veure els tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler, i quan va veure el PAV3 la frase que va dir és “en aquest pavelló la federació ha de fer moltes més coses”, perquè  el va veure com un gran pavelló, amb unes gran instal·lacions i com un lloc on poder tenir més presència la federació. Penso que això ha de fer estar content a l’Ajuntament de Sant Cugat pel fet que la federació valori les instal·lacions que tenim a la ciutat.

Quin significat tindrà per a la ciutat de Sant Cugat acollir la Copa Federació?

Per Sant Cugat és una cosa important i maca, una activitat que farà poble. De ben segur que molta gent de la ciutat podrà venir a gaudir de molts bons equips, de fet estem parlant actualment dels quatre millors equips júniors de Catalunya -amb permís del Barça i el Manresa que han hagut de renunciar a disputar la competició-. Això no passa sovint i és digne de poder-se fer a la nostra ciutat.

Confiat en les opcions de la UESC en aquesta Copa Federació Júnior?

La idea del Júnior de la UESC ha de ser competir i gaudir al màxim d’una molt bona competició que es fa a la nostra ciutat, que els jugadors ho visquin minut a minut. També convidem de passada a la gent del poble a gaudir d’aquestes plantilles, de veritat que qui pugui que no es perdi un sol partit.

 

, , ,