Resum dels tornejos amb presència d’equips de la UESC

Torneig Infantil Bàsquet Ciutat d’Esplugues

Preinfantil Fem Torneig de Bàsquet Infantil Ciutat d'Esplugues

VÍDEO RESUM DEL TORNEIG

L’INFANTIL femení, dirigit a la banqueta per Marçal Jané com a primer entrenador i amb Eric Gil de segon, ha acabat com a segon classificat després de la seva participació en aquest torneig. El primer classificat ha estat el CB Cervera; tercer el CB Nou Esplugues, i quart el CB Blanes. El club felicita la plantilla d’Oscar Martin per aquest bon resultat!

El resultats de l’equip han estat:

CB Nou Esplugues – UESC (55-53)

CB Blanes – UESC (53-63)

UESC – CB CERVERA (43-58)

www.cbnouesplugues.com

 ________________________________________________________________________

3a Copa Maresme-3 Viles

Infantil Blau Masc Copa Maresme-3 Viles

L’INFANTIL BLAU masculí, després de tres dies (6, 7 i 8 de desembre) de competició, ha acabat com a segon classificat a la 3a Copa Maresme-3 Viles. El primer classificat ha estat el SESE Bàsquet; tercer el Bàsquet 3 Viles, i 4rt l’AB Premià. El club felicita a aquests jugadors, la plantilla subcampiona a la 3a Copa Maresme-3 Viles!

El resultats de l’equip han estat:

FINAL: SESE Bàsquet – UESC (38-29). Partit molt treballat i amb igualtat constant en el marcador, amb una bona actitud de la UESC i lluitant fins al final davant un SESE amb més jugadors per a la rotació i molt intens. En l’últim quart, les faltes personals i alguna precipitació dels jugadors d’Oriol Català han fet decantar la balança per l’equip barceloní, una plantilla amb grans qualitats. 

3r partit fase de grups: AB Premià – UESC (36-33). El tècnic Oriol Català, al final del partit: “La falta d’encert ens ha fet perdre aquest partit. Esperem retrobar-lo demà a la final”.

2n partit fase de grups: Bàsquet 3 Viles – UESC (30-41)Victòria davant l’equip amfitrió de la competició.

1r partit fase de grups: UESC – SESE Bàsquet (48-43). Gran victòria en el primer partit de la plantilla vermell-i-negre.

www.basquet3viles.org

 ________________________________________________________________________

Topbàsquet 2014 “Ciutat de Sabadell”

Infantil Negre Masc Topbàsquet 2014 20

L’INFANTIL NEGRE masculí ha acabat la seva particiàció al prestigiós Torneig internacional Mini i Infantil Topbàsquet 2014 “Ciutat de Sabadell” en 5a posició. El club felicita la plantilla per aquest magnífic resultat!

VÍDEO RESUM DEL CB Mollet – UESC / VÍDEO RESUM DEL UESC – BA Tallinn Kalev / VÍDEO RESUM DEL CB Cornellà – UESC / VÍDEO RESUM DEL UESC – CB Llíria Autor dels vídeos: Alex Bas

Els resultats de l’equip han estat:

Partit pel 5è-6è lloc: UESC – CB Llíria (58-56)Victòria i cinquè lloc final de setze equips participannts.

Partit 2a fase (pel 5è-8è lloc): CB Cornellà – UESC (35-59). Gran partit jugat amb una intensitat màxima per part de la plantilla vermell-i-negre.

3r partit del grup B: UESC – BA Tallinn Kalev (49-55)Derrota lluitada de la plantilla d’Andreu Cervera, contra el campió d’Estònia.

2n partit del grup B: UESC – Catalana Occident Manresa (58-30). Victòria amb Albert Garcia a la banqueta exercint com a primer entrenador.

1r partit del grup B: CB Mollet – UESC (41-42). Debut amb victòria ajustada per l’equip d’Andreu Cervera.

Pàgina de facebook INFANTIL NEGRE

www.topbasquet.com 

 

 

, , , , , , , , , , , , ,