Derrota in extremis del Cadet 1 contra L’Hospitalet

Text: Luis Eloy Fernández

Fotos: Montse González

Cadet 1 L'Hospi

Derrota in extremis del cadet 1 contra el C. B. L’Hospitalet, en un partit no gaire brillant, però molt disputat, que va necessitar d’una pròrroga per decidir-se.

No va començar gaire bé el cadet de la UESC, amb una defensa molt tova i massa precipitats en atac. Això va fer que el primer quart fos pels locals, amb un parcial de 22-11, amb tres triples i moltes faltes al seu favor, que va propiciar un 5 de 6 en tirs lliures. La precipitació dels nostres jugadors en atac va provocar 6 pèrdues de pilota i un pèssim percentatge de tirs de 2 (4 de 13).

 

Cadet 1 L'HospiLes coses es van redreçar una mica al segon quart, que va guanyar la UESC per 13-20, recuperant una part dels 11 punts de desavantatge.

El tercer quart va ser curt en anotació (5-10), però va servir per avançar-nos al marcador per primer cop. Llàstima dels percentatges paupèrrims de tir (1 de 4 en tirs lliures, 3 de 9 en tirs de 2,  1 de 7 en triples), perquè era el moment de marxar en el marcador. Com va dir el Coach “això és Preferent, i els errors es paguen”.

I entrem a l’últim quart, molt ben jugat per l’Oscar Argemí, que va aportar 12 punts (tres tirs de 2 i dos triples), amb una bona resposta del número 7 de l’Hospi, amb 8 punts. Aquest cop el quart va ser per l’equip local (20-19). I ens anem cap a la pròrroga amb un empat a 60.

A la pròrroga van passar quatre minuts fins que un dels dos equips va fer alguna cistella. La UESC va començar amb un parcial de 1-4, però cap el final l’Hospi va fer 4 punts (dos tirs lliures i una cistella de dos) que els van posar en avantatge. La UESC va disposar d’un parell d’oportunitats per intentar capgirar el marcador, però sense èxit.

La propera setmana tenim un partit complicat contra el Joventut de Badalona.

Parcials: 22-11, 13-20, 5-10, 20-19. Pròrroga: 5-4. Marcador final: 65-64.

Màxims anotadors: Òscar Argemí 16 punts, Nil Baqués 11 punts.