Una mala primera part deixa sense opcions de victòria el Júnior 1 femení

UESC 51- AESE A 56

El passat dissabte el Júnior 1 Femení rebia un dels equips més potents de la lliga i un dels seus principals competidors en la lluita per les primeres plaçes. Arribaven amb una derrota de diferència i es preveia molta igualtat durant els 40 minuts. No va ser així, ja que cada equip va dominar clarament una part, i només la falta d’encert va provocar que la UESC no s’apropés més al final.

Inici de partit de màxima igualtat entre dos equips que sabien el que es jugaven, amb resultat de 7-8 al minut 8, però un petit parcial per les d’Hospitalet de 0-5 feia que s’acabés el primer parcial amb 7-13 i amb la sensació de que s’havien perdonat masses accions senzilles.

Al segon quart va seguir la dinàmica i va ser quan l’AESE va aconseguir trencar el partit amb un parcial de 11-20, amb un gran encert en tots els seus llançaments tant de 6,25 com de tir lliure. Mentre, les locals es veien ofegades per la zona plantejada per les visitants i no veien cistella. Així s’arribava a la mitja part amb 18-33.

A la mitja part es va intentar reconduir la situació, fent veure que només la falta de encert estava provocant que no es pogués competir, i amb la introducció d’un parell de canvis tàctics es va sortir a per totes a la segona part. Tal com la primera part va estar clarament dominada per les d’Hospitalet, els següents 20 minuts el ritme va ser per les de Sant Cugat. El tercer període es guanyava 11-7 per poder iniciar els últims 10 minuts amb 29-40.

En l’últim període es van viure els moments de més encert del partit, amb uns minuts de molt bon bàsquet per part de tots dos equips. El fet de baixar tard de la barrera dels 10 punts, va fer que les opcions de victòria sempre estiguessin lluny tot i la lluita de les de la UESC. Al final es va tancar el període amb un 22-17 per acabar amb el ja esmentat 51-56 final.

S’han de treure valoracions positives de la derrota per encarar aquesta propera setmana amb el màxim optimisme la visita a Lleida, el segon classificat.