El Sènior 1 Masc conquereix l’Estació del Nord

AESC RAMON LLULL 60 – UESC “1” 70

14-16 / 25-27 / 48-50 / 60-70

AESC Ramon LLull-Sènior masc 1 18.01.2014

Pinya dels santcugatencs per la victòria (Sònia Muntané)

Els homes de Marc Guillem van treure tot el seu orgull i la seva qualitat per endur-se la victòria en un difícil matx en una de les pistes més complicades de la lliga i davant d’un equip amb el que estaven igualats a la classificació.

Des d’un primer moment ja es va veure una Uesc diferent a la dels darrers partits. Molts seriosa en defensa, controlant en tot moment el rebot i trobant-se amb les seves ràpides i precises transicions. Els locals, a base de qualitat individual, intentaven mantenir-se al partit i, de fet, ho van aconseguir fins a l’entrada del darrer període. Però els santcugatencs no estaven per la labor de deixar escapar un altre partit i van treure els seus millors minuts de qualitat i entrega per segellar una importantíssima victòria que els deixa a la part mitja-alta de la classificació al final de la primera volta.

L’encert exterior de Chica (18 punts) i la sobrietat del capità Jordi Pons (15 punts i 8 rebots) van resultar definitius per a un nou triomf dels de Marc Guillem.