El 5 i 18 de setembre noves dates per a revisions mèdiques a la UESC

REVISIÓ MÈDICA JUGADOR/A UESC

La UE Sant Cugat posa a disposició dels seus jugadors i jugadores de cara a la temporada 2017-2018 els dies 5 i 18 de setembre per poder superar la revisió mèdica. La consulta tindrà lloc a la Sala del Fisioterapeuta del Pavelló 1 (ZEM Rambla del Celler), en horari de 17:30 a 20:30 hores, amb el Dr. Bernat de Pablo.

INFORMACIÓ BÀSICA

El jugador /a haurà de presentar-se a la revisió amb el DNI  i abonar 20 euros que serviran per pagar a l’equip de professionals mèdics. 

* Els jugadors i jugadores a partir de la categoria júnior hauran de passar cada any la revisió mèdica

US INFORMEM que també hi ha la possibilitat de fer una revisió amb prova d’esforç per 20€ més. En cas que més de 10 jugadors/es es mostrin interessats en la prova d’esforç es convocaria una nova data a la ZEM Rambla del Celler per dur-la a terme. L’avís cal fer-lo prèviament a l’Oficina de la UESC (info@uesc.cato en última instància al personal mèdic el dia de la revisió.

ALTRES VIES

En cas que es decideixi no superar la revisió mèdica a les instal·lacions de la UE Sant Cugat, el club posa a disposició de les famílies els documents oficials de la FCBQ per poder superar la revisió.

Document revisió mèdica Jugadors nascuts any 2001 i anteriors

Document revisió mèdica Jugadors nascuts any 2002 i posteriors

Les revisions mèdiques arriben a la UESC. Font: Running Salut
, , , , , , , ,