El Cadet 1 fa un pas més cap a les fases per ascendir al Grup 1

Cadet 1-Lleida 1.12.13

Text: Luis Eloy Fernández

Foto: Enri Garcia

Amb la victòria de la setmana passada, el Cadet 1 de la UESC ja té assegurada la plaça per poder disputar les fases d’ascens al Grup 1 Preferent. Ara l’objectiu dels cadets és assolir la segona plaça del Grup 2, per tal d’enfrontar-se el proper 17 de desembre (dia en el que es disputaran les fases) amb l’equip menys potent del Grup 1.

El partit contra el Força Lleida era un dels dos obstacles a superar. El Força Lleida és un equip amb jugadors amb molta qualitat, però una mica irregular, capaç del millor (derrotar al S.E.S.E) o del pitjor (perdre a casa contra el C.B. Tarragona i el Casal Vilafranca). Ehem, ehem, nosaltres també vàrem perdre contra el Casal a la nostra pista  😛

El primer quart va ser força igualat, amb un Lleida en estat de gràcia en el llançaments triples (4), aprofitant descompensacions defensives de la UESC que permetien als seus “shooters” llançar amb comoditat. La UESC va respondre dominant el rebot i fent cistelles de 2 punts a prop del taulell. Acabem el primer quart amb un resultat de 17-17.

Intensitat defensiva al segon quart, pressionant molt amunt i robant pilotes que es convertien en cistelles relativament fàcils. En aquest quart només ens va fer un triple. Parcial de 22-10 i ens anem al descans amb un marcador de 39-27.

Al vestidor, en Sergi Sànchez i l’Enric Cosp demanen més intensitat, ja que veuen als jugadors una mica ”adormits”. Tot i això, comencem el tercer quart no massa entonats. Encaixem tres triples i un parcial negatiu (18-19).

A l’últim quart recuperem la intensitat defensiva, encara que rebem tres triples, només ens van fer quatre punts entre tirs lliures i tirs de 2.

Resumint, victòria per 16 punts, que podien haver estat més si l’equip hagués mantingut la intensitat defensiva i no hagués perdonat punts fàcils a prop de cistella.

Parcials: 17-17, 22-10, 18-19, 18-13 (75-59)

Màxims anotadors: Nil Baqués (16 punts), Jordi Riera (11 punts).