El Cadet 2 Masculí rep la visita de Patrick Reyes, aler del Sènior 1

Aquest dilluns els cadets 2 de la UESC van rebre una gran visita, la de l’aler del Sènior 1 Patrick Reyes. Amb ell van tenir l’oportunitat de compartir una petita sessió d’entrenament on van poder treballar el rebot defensiu i ofensiu tal i com el treballen a Chicago, ciutat d’on prové el jugador del primer equip, i fins i tot va compartir amb ells alguns dels seus trucs per poder aconseguir capturar rebots ofensius al partit, un dels aspectes del joc pel qual destaca l’exterior americà.

Entrenament Patrick Reyes Xerrada Patrick Reyes Visita Patrick Reyes

Després d’aquesta sessió de tecnificació, el jugador del primer equip va fer una xerrada als nois en la qual va explicar la seva experiència com a jugador format a la seva escola de Chicago i va narrar com es viu el bàsquet a la seva terra. Els jugadors, molt interessats, van poder preguntar tot allò que els hi va interessar a l’americà, que amb les seves respostes va donar una molt bona lliçó als nois que, de ben segur, els servirà com a aprenentatge tant per al bàsquet com fora d’aquest.

Agrair molt al Patrick la seva visita per tot el que ha aportat als nostres jugadors. Ha estat un privilegi compartir aquesta tarda amb ell. I desitjar-li molta sort amb el Sènior 1 Masculí per poder seguir realitzant la temporada tan meravellosa que estan fent.