Tres combinats de la UESC participen al prestigiós torneig Topbasquet

logotpbskt2

El proper cap de setmana del 6, 7 i 8 de desembre, la ciutat de Sabadell acollirà la cinquena edició del torneig Topbasquet, la competició internacional per a nois i noies en categories Mini i Infantil  que organitza el Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

Enguany, com ja és habitual, està previst que hi participin equips d’altíssim nivell, com el FC Barcelona, Estudiantes, Joventut de Badalona, Manresa… I també de fora de Catalunya:  Real Madrid, Unicaja de Málaga, Náutico de Tenerife, Escolapios de Bilbao, Ros Casares Valencia, entre d’altres.

La Unió Esportiva Sant Cugat hi serà present al Topbàsquet amb 3 combinats, dos en categories femenines i el tercer, masculí.

Les més petites del club, que participaran en la competició Mini, han quedat aparelladas en el Grup 1 amb els equips del Ros Casares València, EBG Málaga, CN Sabadell i CB Granollers.

L’equip Infantil femení de la UESC se les veurà amb el Joventut de Badalona, EB Llíria València, CB Joventut L’Hospitalet i Getxo Saskibaloi.

Per la seva part, el combinat Infantil masculí es troba dins el Grup A amb EBG Málaga, CB Mollet i CB Estudiantes.

Aquí podeu descarregar-vos els calendaris:

MINI FEMENÍ

INFANTIL FEMENÍ

INFANTIL MASCULÍ

Sense dubte, serà una gran oportunitat per als nostres jugadors i jugadores el fet d’enfrontar-se als millors infantils i minis del panorama català i estatal.

Podeu seguir el dia a dia del quadre de competició i els resultats a la web del torneig: www.topbasquet.com