El Cadet 1 va posar contra les cordes la Penya

UESC Cadet Masc 1  84  Joventut Badalona A 87

Cadet 1

Text: Luis Eloy Fernández

Fotos: Montse González

Intens partit el que es va viure dissabte 25 de gener al Pavellò 1. El nostre Cadet 1 va tenir contra les cordes a tot un Joventut de Badalona, un dels millors equips de bàsquet de Catalunya.

Llàstima que al final la victòria es va escapar i ens va deixar a tots, els jugadors els primers, una mica decebuts per haver tingut a tocar un resultat molt important de cara a la classificació final.

Els dos primers quarts van ser molt igualats. El primer va acabar amb dos punts d’avantatge del Joventut de Badalona (16-18). Però al segon quart la UESC va fer 31 punts, acabant la primera part amb un 45-34 favorable, que ens feia pensar que el partit estava a l’abast dels nostres jugadors. I ho pensàvem no només pel marcador, sinó pel bon nivell de joc que estaven exhibint.

Però quan t’enfrontes a un equip de primera línia no pots abaixar la guàrdia. La Penya va fer una sortida fulgurant al tercer quart, pressionant les sortides de pilota de la UESC, que no permetia que els santcugatencs s’acostessin a la cistella rival. Parcial de 0-10 en menys d’un minut!!! Va ser tant ràpid que ni tant sols el coach va poder demanar temps, perquè en cap moment es va interrompre el joc.

A partir d’aquest moment el partit va entrar en una dinàmica molt emocionant, en la que els nois de la UESC van lluitar de valent per remuntar el resultat i assolir la victòria, però el Joventut, liderat per en Velasco (dorsal 13) i en Salvans (dorsal 7), va mantenir-se per endavant.

Els tirs lliures van ser molt importants, ja que la Penya va llençar 38 vegades amb un 50% d’encert i la UESC 15 vegades, amb un cert del 53%.

Com sempre tots van lluitar i córrer molt. Menció especial per en David del Cerro (17 punts), Nil Baqués (14 punts), Pau Jareño (13 punts), Brian Amabilino i Guillem Garcia  amb 10 punts cadascun.

Ànims nois!!! Aviat assolireu una merescuda victòria.