L’equip Sènior 1 Masc es reforça amb el base Adrià Mesa

Les baixes de llarga durada de Jordi Vilavella i James Steele han aconsellat la incorporació del base català

 adria.mesa.menorca

Adrià Mesa (Santa Coloma de Gramenet, 1987) ha estat presentat com a nou jugador de la Unió Esportiva Sant Cugat. El base-escorta es va formar a la pedrera del Joventut de Badalona i al llarg de la seva carrera ha militat en equips ACB (Leche Río Breogán de Lugo i Menorca Bàsquet), LEB (El Prat i AD Tarragona) i Copa. La seva darrera experiència va ser al Reus Ploms de Copa.

 

En Sergi Sànchez, director esportiu de la UESC, el descriu com “un base amb molta experiència i amb un  bon control del joc. Però sobretot destaca per la seva qualitat a l’hora de generar situacions per anotar. Té molta facilitat en trobar situacions de tir exterior i això ens anirà molt bé per poder obrir espais en les defenses rivals”.  Sànchez també destaca la seva “experiència i caràcter guanyador, que seran un bon plus per l’equip en aquesta segona fase la competició tan exigent que se’ns presenta”.

 

Per la seva banda, l’Adrià Mesa assegura venir a la UESC “molt motivat, amb ganes de complir, sumar i ajudar a l’equip i al club”. A nivell personal, després de 10 mesos sense jugar, el seu principal objectiu és tornar a gaudir del bàsquet: “Només pensava en vestir-me de curt. Sóc una persona tremendament competitiva, sempre m’he caracteritzat per tenir molt caràcter i ser un bon tirador. Però el més important és estar a gust, sentir-te valorat i estimat i gaudir del dia a dia”.