El Cadet 2 es queda a un quart

UESC 42-SANT GERVASI 56. Parcials: 15-12; 14-16; 11-9;2-19.

Aquest cap de semana la UESC rebia el segon classificat, l’Escola Sant Gervasi. Un equip fet per guanyar i que, tot i que van patir una derrota, la resta dels partits han estat dominant a plaer la competició gràcies a les seves múltiples alternatives defensives i a la qualitat individual molt gran de certs jugadors a més de, sobretot, una actitut eminentment competitiva que els fa tenir una empenta molt gran.

El partit no va començar massa bé pels santcugatencs, que no eren capaços de trobar fluidesa cara a cistella, i rebien 8 punts en 5 minuts deguts a desavantatges per velocitat. Després del 8-0 inicial, la UESC trobava les sensacions en atac i aconseguia ajustar el que necessitava en defensa, marcant un parcial espectacular de 15-4 en 5 minuts, el millor tram de partit. A partir d’aquest momento es posava per manar en el marcador durant 25 minuts (a falta de 2 minuts del tercer quart), sbaent competir en tot momento, no deixant que els de Mollet trobessin les seves opcions amb facilitat i trobant les seves amb paciencia.

Tot i la dificultat d’atacar una defensa molt estructurada tàcticament la qual, entre d’altres, va fer fins a 3 alternatives només en sacs de fons, els nostres cadets van demostrar una maduresa mental espectacular i van saber anar trobant les avantatges en cada situación, per posar-se 29-22 a falta de 2 minuts pel descans. Aquí, però, l’equip visitant va aconseguir trobar una esquerda en el joc vermell i negre i va marcar un 6-0 que maquillava el resultat al descans.

A la represa, el Sant Gervasi va començar a donar mostres del seu carácter i va donar el primer avís posant-se per sobre en el marcador. Tot i això, els nostres nois es recuperaven amb una sèrie de contraatcs col·lectius espectaculars que els feien arribar al 40-37 a favor a falta de tan sols un período per disputar.

Va ser llavors quan el Sant Gervasi va anar a pel partit, i els nostres van acosar el desgast mental i físic enorme patit durant el partit. Tot i trobar situacions clares per anotar, no érem capaços de resoldre, i el Sant Gervasi se’n beneficiava al contraatac. Cap canvi defensiu va permetre recuperar-ho i, malgrat que vam saber atacar la seva zona amb solvencia, aconseguint situacions clares de llençament, no les convertíem en bàsqeut i el partit s’escapava de les nostres mans.

Tot i no assolir la victòria, els cadets están aplicant al seu joc moltíssimes coses treballades als entrenaments i la millora està sent molt gran. La lliga és molt competitiva i la temporada està sent dura, però están demostrant esperit de lluita i superació davant l’adversitat. Esperem veure’n els fruits ben aviat!! Go UESC!!”

Aquí teniu el vídeo del partit:

https://www.youtube.com/watch?v=fToEuaMBdFI