Lluís Curto, base del Sénior 1 Masculí, visita el Cadet 2

Cadet 2 Lluís Curto

Aquest dilluns el Cadet 2 Masculí va rebre una visita de luxe: Lluís Curto. El base del Sénior Masculí va oferir als cadets una lliçó magistral sobre la pista, a on els va ensenyar un dels moviments dels quals treu més profit, un step-back per generar-se un triple. En Lluís és un dels millors llençadors exteriors del primer equip, i té una gran facilitat per generar-se tirs de qualitat amb fintes i aquest tipus de moviments. Els jugadors, molt interessats, van poder practicar-lo sota la dirección del mateix Lluís, i van veure en vídeo un triple a partit del jugador de la UESC aprofitant el recurs treballat.

Tot seguit, Curto va explicar la seva trajectòria esportiva als nostres cadets -gran part de la qual va ser al F. C. Barcelona- i els va valorar els elements que per ell han estat aprenentatges claus al llarg dels anys. Els jugadors del Cadet també van poder realizar preguntes i, amb tot plegat, van poder valorar la importància de les moltes hores de treball i passió dedicada al bàsquet, de compartir experiències i anar a veure els jugadors del primer equip, i de saber extreure tot allò bo que tingui cada persona que es trobin al seu camí i cada experiencia i oportunitat que els ofereixi la vida.

Sense dubte un privilegi poder viure aquesta sessió de dilluns per tots els integrants, que vam saber valorar moltíssim. Des d’aquí transmetre al Lluís l’agraïment de tot l’equip per haver-nos fet aquesta visita que, de ben segur, els jugadors aprofitaran moltíssim. Desitjar-li també molta sort en aquest tram final de temporada a on el Sénior es juga certificar la salvació directa, un any més, a la difícil categoría de Copa Catalunya. Gràcies i sort Lluís!!