El cadet 3 s’endú una victòria de Vic

Vic 56 – 65 UESC

Important victòria del cadet 3 a la carretera. Davant d’un dels equip a l’alça de la competició i a una pista que sempre es presenta complicada, els santcugatencs van aconseguir treure una victòria treballada.

Els vigatans es varen mostrar molt sòlids en el seu plantejament. Amb una defensa tancada i aconseguint cistelles fàcils i aprofitant les desconnexions dels visitants, varen començar bé el partit. Després del tanteig inicial, la UESC va agafar una avantatge de 12 punts gràcies a una major concentració en les transicions, tant ofensives com defensives.

Ja a la segona meitat de l’encontre, el Vic va sortir endollat i va dominar el tercer període. L’encert en el tir exterior acompanyava als locals, mentre que la defensa tancada es mostrava efectiva davant del baix percentatge vermell-i-negre. Tot i aquesta dinàmica negativa, l’esquadra dirigida per Sergi Sànchez es va saber refer amb una bona mentalitat.

Amb un final de partit ajustat, els nois de Sant Cugat van saber atacar la zona plantejada pels locals, per acabar d’emportar-se el partit.

Victòria molt valuosa en el vertader fortí tancat i emmurallat que és el Vic.

Crònica cedida Enric Cosp, entrenador del cadet 3 masculí.

Àrea de comunicació de la UESC