El sènior masculí pateix una dura segona part a casa el líder

QUART 86 – UESC 70

La UESC després d’un inici de segona volta on els resultats  han sigut favorables es va trobar amb dues cares ven diferenciades de si mateixa i no va poder amb el líder a casa seva.

El partit es podria diferenciar molt bé en dues parts, els primer i segon quart de part del visitants, la UESC dominava en el marcador des de l’inic de partit, agafava avantatges de 9 punts i eren capaços de controla en tot moment el ritme de partit, defensant seriosament i evitant  que les dues armes mes perilloses del Quart no tinguessin cap efecte, el contraatac i la defensa agressiva de la línia exterior del Quart no existien. Tot això  portava a una UESC molt seriosa darrera i amb un Roger Dam inspirat 24 punts en aquest dos primers quarts, feien que la UESC anés als vestuaris amb un 36-40 al seu favor.

El pas per vestuari no va ajudar a l’equip de David Lizano, un parcial de 23-2 en 8 minuts va fer  la UESC no trobes manera de parar l’equip local. El quart va aprofitar la baixa en defensa de la UESC que, unida a la poca eficiència ofensiva feia una gesta difícil la remuntada. Una petita reacció al final del tercer quart feia que la UESC s’apropés a 11 punts però un triple en els últims segons dels locals va posar la diferencia a 14 a l’inici del quart quart.

En aquest últim quart la UESC no va trobar la fórmula per poder apropar-se al marcador i al final la diferencia de 16 reflectida en el marcador feia que es trobés amb aquesta derrota a camp del líder.

Ara toca rebre el Mongat a casa, un equip que aspira a tot i que voldrà emportar la victòria del camp de la UESC. Gran partit que ens espera al pavelló de Sant Cugat.

Us esperem a tots per animar a la UESC!

Crònica cedida per David Martín, entrenador del sènior masculí

Àrea de comunicació de la UESC