El Cadet Masc 1 es retroba amb la victòria a Vilanova

Text: Luis Eloy Fernández

Fotos: Montse González

Sama-Cadet1 09.11.2013

Samà Vilanova 26 – Cadet Masc 1  61

Parcials: 9-9, 6-15, 2-11, 9-26

 

Bon partit del cadet 1 de la UESC a la pista del SAMÁ Vilanova, amb una millora evident en l’aspecte defensiu i rebotejador.

El partit va començar una mica estrany, amb tots dos equips despistats i gens encertats. Bona mostra d’això és el parcial del primer quart (9-9).

Lleugera millora dels santcugatencs al segon quart, aconseguint un parcial de 6-15. Un cop arribada la mitja part, i ja al vestidor, en Joan “Coach” va haver de motivar els jugadors amb intensitat.

Al tercer quart, tot i que l’anotació dels nostres nois no acabava de millorar, va ser d’una intensitat defensiva molt alta per part de la UESC, i el SAMÁ només va fer dos punts, amb un parcial de 2-11.

A l’últim quart ja vàrem veure als nostres cadets jugar el bàsquet que ens agrada i que sabem que són capaços d’assolir. Parcial 9-26, per un marcador final de 26-61. No hi ha cap equip del nostre grup que hagi aconseguit un marcador en contra tan baix!

Els màxims anotadors van ser en Nil Baqués (14 punts), l’Oriol Centelles (12 punts) i en Pau Jareño i l’Òscar Denamiel amb 10 punts cadascun.