Una victòria més pel Júnior Masc. 1 davant del CB Santa Coloma

Text: David Constans

Júnior Masc. 1  72 – 68 CB Santa Coloma

 

El duel entre la UESC i el C.B. Santa Coloma de la jornada 7 de competició interterritorial (Grup 4) ha acabat amb una patida victòria del conjunt de Pol Brun. El resultat final ha estat de 72-68. Els sancugatencs s’han estampat contra una defensa zonal difícil de trencar en un partit d’anada i tornada.

La primera part ha estat caracteritzada per la facilitat d’anotar per part del CB Santa Coloma i la poca connexió entre els de Sant Cugat. Tot i així han aconseguit acabar-la amb un resultat negatiu només d’un punt, 34 – 35.

En la segona meitat els homes de Pol Brun han sabut sobreposar-se a la situació arribant a tenir un avantatge de deu punts en el marcador. Però, el CB Santa Coloma ha reduït distàncies i els últims minuts no han deixat a ningú indiferent brindant un desenllaç de nervis i emoció. Finalment, la UESC ha acabat guanyant de 4, gràcies a haver jugat amb molt de cap el darrer quart. Marcador final 72- 68.

En resum, un partit molt travat en el qual els santcugatens han vist la llum a l’últim quart, degut al gran esforç fet durant tot el partit. Una victòria lluitada que permet  col•locar al Júnior Masc. 1  amb un 7-0 i permetre als seus jugadors seguir somiant.Junior masc 1 16.11.2013