El Cadet masc 2 es retroba amb la victòria en un partit poc brillant

UESC 57-LLUÏSOS DE GRÀCIA 52. Parcials: 9-12; 18-11; 8-13; 12-16

Cadet masc 2-LLuisos (2) 10.11.2013 Cadet masc 2-LLuisos 10.11.2013

El Cadet 2 masculí s’enfrontava al cuer del grup aquesta setmana en un compromís molt complicat, ja que es jugaven certificar la 5a posició de forma pràcticament definitiva i així assegurar la categoria A2 per a la propera fase.

El Lluïsos va sortir molt fort de bon inici, però la defensa local era excel·lent i els impedia anotar un sol punt. Un triple de Dario Carral posava l’avantatge en el marcador que es mantindria 3-0 fins la meitat del quart. De bon inici es va mostrar el poc treball ofensiu dels santcugatencs, que no aconseguien jugar fluid i vivien de penetracions poc seleccionades. Quan els barcelonins van aconseguir anotar la primera cistella, el nivell defensiu de la UESC va baixar, i els nostres, anul·lats en atac, van rebre un parcial de 8-0 aturat per temps mort. A la sortida del temps mort hi va haver una lleu recuperació i el quart es tancava amb un 6-4 favorable als vermell i negres.

A partir d’aquí es va repetir el guió de l’anada: els de Gràcia només anotaven rere error en la pressió dels vallesans, i els locals aconseguien posar-se per davant i obrir les primeres distàncies en el marcador gràcies a executar correctament la pressió i anotar de contraatac. Amb espais oberts hi va haver molt bones situacions d’atac dels nostres, mentre que en atac estàtic seguíem sense trobar fluïdesa ni el joc que practiquem als entrenaments. Final del segon quart 18-11 i 27-23 al marcador.

La represa no canviava el marcador i la tònica seguia sent la mateixa. La UESC es trobava còmode amb un ritme de partit alt i els jugadors demostraven el seu talent, acabant un parcial favorable en el minut 4 de l’últim quart on guanyava la UESC per 53-35 gràcies a dos triples de Martí Illa i Pol Cardona. A partir d’aquí la intensitat defensiva va baixar en picat, permetent 17 punts de l’equip visitant en 6 minuts, i obligant els vermell i negres a jugar atac estàtic sense trobar cistella.

Finalment una victòria amb no molt bones sensacions, ja que l’equip era capaç de donar molt més. Toca seguir treballant als entrenaments per millorar el nostre joc. Som-hi UESC!!

El vídeo del partit:

http://m.youtube.com/watch?v=-QWKtgCGqUQ&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D-QWKtgCGqUQ%26feature%3Dyoutu.be