T’ESPEREM LAURA!

Samarreta Laura Vila

 

En els minuts previs a l’inici del partit entre el júnior 1 femení i el SESE, es van viure uns instants emotius quan les integrants del Júnior i els seus entrenadors van saltar a pista a escalfar amb unes samarretes on s’hi podia llegir el següent missatge: “T’esperem Laura”.

La Laura Vila encara no ha pogut debutar oficialment aquesta temporada 13-14. En els primers entrenaments a principis de setembre va patir unes molèsties al genoll que la van obligar a parar de realitzar qualsevol activitat fins a nova ordre. Després d’un mes d’inactivitat se li va diagnosticar un edema ossi que la obligarà a estar, de moment, fins al gener de baixa.

Volem aprofitar aquestes línies per, des del Júnior 1 Femení i tot el conjunt que forma la UESC, enviar-li moltes forces per aquest llarg camí pel què està passant. Li desitgem sobretot una bona recuperació per tal de poder-la veure aviat a pista gaudint i fent disfrutar als que la rodegen.  Sens dubte un cop dur per aquest equip, que a base de treball i l’ajut de la Inés Salat del Júnior 2 està podent tirar endavant aquest inici de temporada.

MOLTS ÀNIMS LAURA, T’ESPEREM!