El Júnior 1 Femení aconsegueix superar un bon SESE a la pròrroga

Junior 1 fem-sese 09.11.2013

Partit trampa el que disputava aquest dissabte com a local el Júnior 1 femení. El rival era el SESE, que arribava amb un balanç (1-4) ben diferent que les santcugatenques però amb bons resultats amb els equips capdavanters de la competició.

Les característiques del SESE ja feien preveure que seria un partit molt complicat. Les blaves són un equip molt petit, on juguen totes molt obertes amb bons 1×1 i amb un gran encert des de l’exterior.  En el primer quart les locals es van veure superades constantment en defensa deixant-se anotar masses punts. Només l’encert en atac les va permetre acabar vives a la fi dels primers minuts (15-18). Al segon va ser a l’inrevés, bons ajustos defensius van fer que les visitants no se sentissin tan còmodes però l’encert per les dues parts va desaparèixer i s’arribava a la mitja part amb 23-22 per les de Sant Cugat.

Mal inici de tercer quart, on el SESE aconsegueix la màxima renta del partit amb el 24-32. A partir d’aquí, reacció local amb 12-0 que les torna a posar dins. Últim període de molta igualtat, i quan semblava que les locals tenien el partit controlat amb 44-39 a falta de 50 segons, 2 triples seguits posen per davant el SESE. Última possessió, 44-45, UESC aconsegueix forçar una falta i encistellant 1 dels dos tirs lliures força el temps extra.

Inici de pròrroga altre cop amb moltíssim encert visitant, que amb 2 triples sembla trencar el partit. És llavors quan les locals treuen l’orgull i amb uns minuts finals molt bons d’entrega i lluita capgiren el marcador per acabar amb el 59-58 final.

No va ser un bon partit per part de les noies de UESC, però van saber sobreposar-se als mals moments i tirant de caràcter van aconseguir una important victòria que les situa amb només una derrota en les primeres 6 jornades. Falta seguir creixent per ser més regulars i que als bons resultats se li sumin millors estones de joc.