El Júnior 1 Fem suma la dotzena victòria

Júnior 1 fem 08.03.2014

SESE 30 – UESC 46

Dissabte el matí, després de la merescuda setmana de descans, el Júnior 1 Femení es desplaçava a la pista del SESE, equip que a l’anada va vendre molt cara la seva derrota en un partit que es va decidir a la pròrroga.

L’equip es presentava amb 8 jugadores de les quals dues arrossegaven molèsties que les impedia estar en les condicions òptimes. Lluny de suposar un problema, les santcugatenques van fer un partit molt seriós i van superar les adversitats per endur-se la victòria d’una pista complicada.

Inici de partit amb alt encert per part de les locals que juntament amb la falta de control de rebot defensiu provocava segones accions que les barcelonines van saber aprofitar ( 10-4 minut 5). Bona reacció visitant que a mesura que avançava el quart es va trobar més còmode per tancar el període amb un parcial de 0-9 per un 10-13 al final dels primers 10 minuts.

En el segon, les noies de la UESC van fer un dels millors quarts de la temporada defensivament parlant. Ofegant al rival a tota pista, i molt ben posicionades i sense errors en estàtic va fer que el SESE només pogués anotar 4 punts i es trobessin contraatacs o transicions ràpides amb facilitat. Resultat mitja part, 14-25.

S’iniciava la segona part amb l’assignatura pendent de controlar el rebot i que l’alt ritme de partit no es veiés traduït en tantes pèrdues de pilota. En aquest període les de la UESC van sumar un parcial favorable de 8-13 amb el qual s’arribava a la màxima diferencia fins al moment, 22-38.

Els últims 10 minuts van ser molt fluixos. L’alt ritme de partit que es va intentar imposar va fer que les noies arribessin al final de partit molt justes de forces i no es va poder seguir amb la bona dinàmica dels altres 30 minuts. El quart es va tancar amb  8-8 pel resultat final de 30-46.

Felicitar a les noies pel gran esforç realitzat i els bons minuts oferts en una nova victòria.  Esperem poc a poc anar sumant efectius i arribar a aquest important tram final de temporada amb totes disponibles!