El Júnior Masc 2 s’imposa amb autoritat al CB Vic 2

Text: Joan Carles Ros

UE Sant Cugat 2 84 – 76 CB Vic – Universitat de Vic 2

Parcials: 20-16, 40-34, 65-55, 84-76

L’equip santcugatenc ha sumat la dissetena victòria de la temporada en vèncer al CB Vic 2 – quart classificat del grup – per 8 punts de diferència aquest diumenge a casa, un rival dur que va costar molt i molt de guanyar a domicili.

El conjunt entrenat per Xifré Vives ha fet gala d’un joc ofensiu compenetrat i eficaç que ha causat estralls en les variants defensives plantejades pel club osonenc, aconseguint un avantatge màxim en el marcador de 15 punts en tres ocasions durant la segona meitat. Tot i això, els tirs lliures segueixen sent l’assignatura pendent: 19 llançaments fallats des de la línia de personal.

Els negre-i-vermells segueixen imparables camí de les fases però amb la vista posada a la millora individual i col·lectiva constant i centrant-se únicament en el partit de cada cap de setmana.

Punts (84): Rafa García (7), Gerard Garcia (5), Pol Velázquez (23), Ricky Fosalba (5), Pau Fauzia (2), Ignasi Álvarez (14), Joan Vilella (-), Roger Aldean (12), Àlex Campanales (4), Gerard Bacardí (12).