El Júnior 1 Fem suma la seva segona victòria

Junior 1 Fem 19.10.2013Aquest passat dissabte es disputava a la Rambla del Celler el segon partit com a local del Júnior 1 Femení. Aquest cop el rival era el Vedruna Gràcia i les de Sant Cugat, després d’estrenar victòria la setmana passada, volien seguir en la bona línea.

Com ja ve sent habitual en aquests primers partits de temporada, inici molt fred de les de la UESC que no van ser capaces d’imposar el seu major ritme en els primers compassos del partit. Primer quart 11-13 per les de Gràcia.

En l’inici del segon període es van veure els millors minuts defensivament d’aquest any i això es va traduir en un parcial de 22-0 en els primers 5 minuts. Un temps mort visitant va aturar l’allau de les negres que arribaven a la mitja part amb un 40-20 al marcador.

Segona part sense massa història, amb la diferència ja establerta en el marcador, les santcugatenques van baixar la seva intensitat i van aprofitar els minuts per introduir novetats de cara als següents compromisos. Resultat final de 68-40 per les nostres noies.

Segona victòria consecutiva que les situa amb un balanç de 2-1. Setmana que ve visitaran la pista del CB Roser, en busca de la tercera.