El Cadet 2 segueix millorant

SAFA Claror 65-UESC 53. Parcials: 14-13; 14-12; 15-11; 22-17

Partit molt ajustat amb un resultat més gran del que va ser el partit degut a un últim minut a cara o creu en què la UESC va intentar a la desesperada optar a guanyar el partit i li va sortir malament, patint un parcial de 7-1 final.

A banda d’això, bon treball del Cadet 2 que, després de 4 jornades, ha millorat i s’ha aconseguit adaptar a l’alt nivell competitiu que exigeix un dels grups més durs amb diferència, sinó el més dur, de la segona màxima competició del basquetbol català.

Els nois van començar molt intensos i concentrats el partit, assolint un primer parcial a favor de 2-6. Després del temps mort local, el Safa, que va demostrar ser un molt bon equip al llarg de tot el partit, es va anar recuperant mica en mica per acabar remuntant fins el 14-13. Aquest cop, però, tot i la dificultat dels nostres nois per aconseguir anotar, tot i trobar prou bones opcions de llançament, no es van venir avall, i van mantenir el nivell d’intensitat en defensa durant tot el quart i, de fet, durant tot el partit.Cadet 2 masc 2013-2014

El segon quart va seguir una tònica similar, amb un molt bon inici dels vallesans, que es posaven per sobre a falta de 5 minuts pel descans, forçant el segon temps mort visitant. L’equip barceloní, però, va reaccionar molt bé i va saber recuperar-se poc a poc i acabar guanyant el quart per dos punts, marxant la UESC 3 punts avall al descans.

A la represa es va donar una segona part en què el marcador oscil·lava. De sortida els vermell i negres s’apropaven, per després rebre un parcial contrari i tornar a allunyar-se. En l’últim període els nostres es van arribar a posar 50-46 a falta de tan sols 5 minuts pel final, però no van gestionar bé la sortida del temps mort perdonant amb el 54-48 dos cistelles prou clares que es van acabar convertint en cistella de l’equip local, obrint un forat de 48-59 que, a falta de 2 minuts, seria definitiu. Amb una bona sortida del temps mort, demostrant la millora de duresa i maduresa mental que ha aconseguit aquest equip, els nostres es van apropar fins al 59-52 a falta d’un minut, moment en que vam decidir apretar al màxim per intentar-ho fins l’últim alè. Però l’equip local no va fallar i va culminar un gran partit emportant-se una justa victòria.

Als nostres els hi falta un passet per poder aspirar a la segona victòria en la competició, però han aconseguit millorar molt en una primera sèrie de partits molt complicada, en què disputaven 3 dels 4 primers partits fora de casa, incloent la victòria a la difícil pista del Lluïsos de Gràcia i del Joventut de Badalona. Ara esperem seguir millorant per, partit a partit, jugar una mica millor fins a ser capaços d’assolir el nostre millor nivell!”

El vídeo del partit:

http://www.youtube.com/watch?v=wOPecoQ7P5w&feature=youtu.be (Francisco Javier Calabrés)