Primera victòria del Júnior 1 Femení en una pista complicada

Júnior 1 femText: Miquel Molgosa

El passat dissabte les jugadores de la UESC van visitar la pista del SAFA Claror, partit corresponent a la segona jornada. En la primera jornada les barcelonines també havien obtingut una derrota ajustada, així que tots dos equips venien amb ganes de estrenar-se en la competició.

Inici de partit molt fred de les nostres noies, on els molts errors en l’intent de defensar agressiu tota pista va permetre que anotessin amb massa facilitat. Per contra, els bons atacs i l’encert va permetre igualar els errors i arribar a la fi del primer quart amb empat a 12. En el segon període no va canviar la dinàmica i cap dels dos equips aconseguia distanciar-se, arribant a la mitja part 22-20 per les locals.

Tal com va succeir el passat cap de setmana, el pas pels vestuaris va activar a les santcugatenques que van jugar els seus millors minuts en el tercer quart. Ajustant la defensa, va permetre anotar amb superioritats fent un parcial de 1-14 en els primers 7 minuts de període.  Un parcial de 4-0 de les barcelonines en els últims minuts va tancar el quart amb 27-34 per les de UESC.

Donava la sensació que seguint el mateix treball, les visitants no tindrien problemes per controlar el partit i endur-se la victòria. Però un mals minuts en quan a encert, va permetre a les locals poc a poc anar retallant fins a tenir l’última possessió per guanyar o empatar. No van anotar i va finalitzar el partit amb 38-40 per al Júnior Femení de Sant Cugat. Victòria per reafirmar la bona feina feta a diari i per agafar amb més forces les següents jornades.