El Júnior 1 femení planta cara al líder

SEDIS 48- UESC 39

Difícil desplaçament el que tenia aquesta setmana el Júnior 1 Femení a la pista del líder destacat de la competició, amb tan sols una derrota en el que va de temporada. Les nostres arribaven amb la moral alta després de les 5 victòries consecutives aconseguides i del bon joc desplegat en el darrer enfrontament.

En els moments previs al partit la concentració era màxima. Sabien que era difícil i que la victòria no era vital, però es tractava de demostrar-se a si mateixes que estan allà dalt per mèrits propis i poden competir amb qualsevol. La primera possessió començava amb un triple de les noies de la Seu, però va ser l’únic tir còmode que varen tenir les locals en aquests primers minuts, ja que la defensa de les nostres jugadores va ser excel·lent arribant a tot i amb una intensitat perfecte. Només la falta de decisió en atac, i errors en situacions còmodes no van permetre anotar més. Un triple a l’últim segon donava avantatge a les locals per 10-8 al finalitzar el primer quart en uns grans minuts inicials.

El segon període va seguir la mateixa tònica. Una defensa molt compacte feia que les noies de la Seu no estiguessin còmodes a pista per desplegar el seu joc vertical habitual. Bon encert des de la línia de 6,25 de la UESC i parcial guanyat per 7-10. A la mitja part doncs, s’arribava amb 17-18 per les nostres.

A la represa la igualtat seguia i així cada cistella d’un equip tenia resposta immediata. El partit no era vistós, però les jugadores a pista ho lluitaven tot i cada acció era al màxim. Les líders van endur-se el quart 13-11 que els hi donava un mínim avantatge d’1 punt (30-29) a falta de 10 minuts per jugar-se.

Dos primeres possessions de les santcugatenques on anoten triple, però Sedis respon amb la mateixa moneda. Així al minut 35 el marcador reflectia un interessant 35-35. A partir d’aquí, diversos factors van donar peu a que el partit no acabés igualat com ho havia estat. Decisions discutibles arbitrals, molts nervis, falta de forces… posaven el marcador en 44-39 a falta de 40 segons. Només les faltes finals per intentar ajustar el resultat van propiciar que el marcador fos més ampli del que mereixíem fins al 48-39.

Molt content i orgullós de les jugadores i de la feina feta a una de les pistes més complicades i davant del millor equip de la competició. Aquesta setmana, dissabte 17:30 a la Rambla del Celler, partit vital on una victòria contra l’immediat perseguidor de la UESC podria apropar-nos definitivament a les places que donen accés a fases. Hi esteu tots convidats!!