El Cadet 2 es queda sense premi

Cabrera-Cadet 2 25.01.2014 (II)

UESC 49-CABRERA 61. Parcials: 9-17; 23-14; 9-8; 8-22.
El Cadet 2 ha tornat a jugar un bon partit aquest cap de setmana contra un dels equips punters de la competició que, a diferència de l’anada, venia amb tots els jugadors disponibles. Els nois de la UESC han sortit fent un molt bon joc tant en atac com en defensa però errant masses llançaments clars sota cistella. Aquest fet ha provocat que arribessin 7-7 al minut 5 del primer quart. A continuació ha vingut el primer parcial en contra de l’equip santcugatenc, que ha desaparegut durant 4 minuts i el Cabrera ha aprofitat per anotar un 10-0. Una cistella de l’equip local deixava el marcador en el 9-17.

A l’arrancada del segon quart la UESC ha estat capaç de seguir jugant igual de bé, atacant a una gran velocitat i amb tothom molt actiu, i ha pujat les línies defensives, defensant de forma intensa i molt intel·ligent. Això ha provocat el millor quart del Sant Cugat, que s’ha enfilat fins als 23 punts, i ha aconseguit marxar a vestuari per davant al marcador 32-31.

La represa, molt important per l’equip local, ha estat bona. Si bé no s’ha aconseguit marxar en el marcador, la solidesa defensiva era palesa, l’equip visitant quedava completament bloquejat. Només algun rebot ofensiu els permetia anotar. L’equip vermell i negre, en canvi, atacava amb sentit tot i que no tant com a la primera part, aconseguint forçar tirs lliures. No obstant, perdonava a la línia de personal, fent un 1/8 en el quart, i marxant amb un 9-8 al final de quart, enlloc de 14-8 que hagués estat el resultat correcte d’aprofitar els tirs lliures. Així doncs, l’últim període començava amb dos punts favorables al nostre Cadet 2.

Ha estat en aquest punt que el Cabrera ha tret la seva millor versió, pujant les línies defensives i traient tot el caràcter. La UESC, lluny de sobreposar-se, ha necessitat dos temps morts, diversos canvis i alternatives defensives per refer-se, moment al qual ja havia encaixat un 13-0 en 4 minuts (segon parcial en contra de tot el partit). La resta del quart era ajustat amb un 8-9 a favor de l’equip visitant.

Resultat: els errors que perdona la UESC donen vida a un Cabrera que en té prou de 8 minuts bons per guanyar a un Cadet 2 que mostra clars signes de millora en tots els aspectes del joc i que segueix mostrant una bona actitud, sobretot als entrenaments, però que li costa moltíssim aconseguir-ne el premi donat l’alt nivell de la competició. Toca seguir treballant moltíssim als entrenaments i estar orgullosos del treball que s’està realitzant, que és molt i molt bo. Som-hi UESC!!

El vídeo del partit:

http://youtu.be/YF1E1UUaTHY