Dissabte 17:30, tots al PAV1!

Cercle junior fem 1 (2)

El Júnior 1 Fem, a un pas dels Campionats de Catalunya Interterritorial.

El passat agost les noies del Júnior 1 Femení iniciaven una nova temporada amb un propòsit: créixer dia a dia per intentar competir amb tots els rivals  i treballar dur per intentar estar el més amunt en la competició.

A dia d’avui, aquell propòsit fet amb la boca petita s’ha convertit en una realitat, ja que no només s’ha competit excel·lentment al llarg de tots els partits, sinó que aquest proper dissabte al PAV1, tenen la primera oportunitat de deixar pràcticament sentenciada la presència als propers campionats de Catalunya de Júnior Interterritorial a falta de 4 jornades per jugar-se. Un enorme èxit d’aquestes jugadores per la gran dificultat de la competició lluitant amb grans plantilles i clubs amb gran entitat.

El seu rival, el Martinenc, és l’immediat perseguidor de les de la UESC, amb dues derrotes més que les nostres. Les barcelonines, després d’un inici dubitatiu, s’han recuperat de forma excel·lent guanyant 9 dels últims 11 partits. A l’anada, les de la UESC després d’una gran segona part, van aconseguir remuntar fins a 11 punts i endur-se la victòria per un ajustat 43-46.

Aquest dissabte, més que mai, aquestes noies necessiten de la nostre afició!

El PAV1 ha de ser un fortí!

#GOUESC