La UESC organitza la desena edició del Campus de Setmana Santa. T’hi esperem!

Els dies 14, 15 i 16 d’abril, l’Escola Thau de Sant Cugat acollirà a jugadors i jugadores de bàsquet nascuts entre els 1998 i el 2007

Díptic Campus Setmana Santa

No és casualitat que la UESC celebri 10 anys organitzant el Campus Basket City de Setmana Santa, que sempre s’ha destacat per la varietat i qualitat de les activitats proposades i la professionalitat dels formadors. Al llarg del temps, aquest projecte s’ha convertit en tot un referent no només a Sant Cugat, sinó a tot el Vallés. Segons el director tècnic de la UESC, en Sergi Sànchez, “la valoració dels darrers campus que hem organitzat és molt positiva; això ens fa sentir molt il·lusionats i alhora amb una gran responsabilitat, i més tenint en compte que aquesta és ja la desena edició del BasketCity de Setmana Santa. Les anteriors edicions han funcionat molt bé i aquest any haurem de treballar de valent per seguir fent un campus cada any millor”.

 

Enguany, la UESC donem un pas endavant en la nostra proposta oferint un Campus amb activitats totalment adaptades als diferents grups d’edats i entrenaments en anglès, per reforçar el coneixement d’aquest idioma. El Campus està obert a nois i noies apassionats pel bàsquet, nascuts entre els anys 1998 i 2007. Durant tres dies, del 14 al 16 d’abril, els jugadors tornaran a instal·lar-se a les immillorables instal·lacions de l’escola Thau de Sant Cugat, que compten amb sis pistes exteriors, poliesportiu i diferents sales per visionar vídeos i fer activitats complementàries.

 

L’objectiu principal és que els nois i noies que participin gaudeixin d’uns dies fantàstics practicant i compartint amb altres jugadors l’esport que més els agrada. Des del punt de vista tècnic, Sergi Sànchez valora el campus com “un espai per poder treballar específicament conceptes més tècnics i tàctics del bàsquet, perquè els participants segueixin millorant i evolucionant en la seva formació com a jugadors i jugadores”. En la mateixa línia, l’entrenador de la UESC i coordinador del Campus BasketCity, Andreu Cervera, afirma que “seguirem apostant per un campus de millora d’hàbits, encara que som conscients que els gestos no s’assimilen en tres dies. Aquesta Setmana Santa mantindrem una línia continuista respecte a edicions anteriors, encara que millorant i renovant alguns detalls”. Sànchez i Cervera han dissenyat estacions de treball adaptades a les edats dels jugadors. D’aquesta manera, els més petits treballaran conceptes bàsics (entrades senzilles, domini del bot, inici a la tècnica de tir i al joc en equip), a més de participar en tallers de materials d’animació i fer jocs d’equip en anglès. El grup d’11 a 14 anys, per la seva banda, avançarà en l’art del crossover i practicarà el joc real 100×100. “A les tardes –explica Andreu Cervera-, es duran a terme diferents competicions: tirs lliures, 1×1, 3×3. I tindrem sorpreses, com la visita de l’entrenador del primer equip masculí de la UESC, en Marc Guillem, que impartirà un clínic als nois i noies del Campus”.

 

El director tècnic de la UESC, Sergi Sànchez, conclou: “Desitgem que els participants s’emportin un gran record i que visquin una experiència genial. A més, segur que serà una gran oportunitat per conèixer nous amic i amigues, enfortir vincles amb aquells que ja coneixen i compartir bons moments sota el fil conductor del bàsquet, l’esport que a tots ens uneix”.

Podeu consultar tota la informació, fent clic al díptic del Basket City.

Us hi esperem!