El Júnior 1 Masc és equip de Preferent

L’equip Júnior 1 Masc té assegurat l’accés a la categoria de Preferent després de la derrota de la UE Montgat davant el CB Vic-Universitat de Vic, en la quarta jornada de la competició. La UESC ocupa la primera posició del grup 3 a falta de disputar l’última jornada, on independentment dels resultats no abandonarà el primer lloc del grup.

Els jugadors de Manel Blanco afrontaran demà diumenge el partit davant la UE Montgat amb la tranquil·litat d’estar ja matemàticament classificats per jugar aquesta temporada a Preferent. Les tres victòries obtingudes fins ara, sumades a les dues derrotes del CB Vic-Universitat de Vic i UE Montgat, i a la derrota del Platges de Mataró, precisament contra els vermell-i-negre, fan que al partit d’aquest proper diumenge s’hi arribi amb l’únic possible classificat del grup ja decidit, l’equip santcugatenc.

En la segona jornada de la competició l’equip es va imposar per 73-69 al Platges de Mataró, en un partit que es va decidir amb la necessitat d’una pròrroga. Aquesta diferència de +4 punts en el resultat final d’aquell partit fa que oficialment la UESC sigui ja en aquests moments equip de Preferent. 

Resultats de cada jornada dels vermell-i-negre:

Jornada 1 (dimecres 27 d’agost)

SESE Bàsquet – UESC Júnior 1 Masc          45-77

Jornada 2 (dijous 28 d’agost)

UESC Júnior 1 Masc – Platges de Mataró          73-69 

Jornada 3 (divendres 29 d’agost)

CB Vic-Universitat de Vci –UESC Júnior 1 Masc          38-62

Jornada 4 (dissabte 30 d’agost)

Descans

Jornada 5 (diumenge 31 d’agost)

Palau d’Esports J. Mora (Mataró) // 19:45 h: UESC Júnior 1 Masc – UE Montgat          73-45

, , , , , ,