ENTRADES A LA VENDA. Copa del Món 2014

El Palau Sant Jordi de Barcelona serà l’escenari, els dies 6, 7, 9 i 11 de setembre, d’una de les fases finals de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA (vuitens, quarts i una semifinal), amb la participació de les seleccions absolutes masculines dels grups C i D classificades durant la fase de grups.

En el marc de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA, i gràcies a la col·laboració entre la Federación Española de Baloncesto (FEB), l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), fins el proper dijous, dia 4 de setembre, a les set de la tarda o fins exhaurir existències, l’FCBQ posa a la venda, a través de la seva botiga online ENTRADES per als diferents partits de la fase final de Barcelona.

Per tal de poder efectuar la compra de les entrades pels diferents partits que es disputaran al Palau Sant Jordi de Barcelona, els dies 6, 7, 9 i/ó 11 de setembre, cal seguir els següents passos:

1. Entrar a la botiga online de l’FCBQ.

2. Accedir a la sessió (partit) i jornada de la Copa del Món de Bàsquet 2014 (seu de Barcelona) que es vol comprar i seguir el procés de compra. Per facilitar aquesta compra, es pot visualitzar clarament el plànol de les diferents zones del Palau Sant Jordi, el plànol d’ubicació de les entrades posades a la venda (diferents categories) i els preus (per dia i categoria), amb el 20% de descompte ja aplicat per formar part del col·lectiu de l’FCBQ. La compra de les entrades s’ha d’efectuar una a una.

3. Trucar al telèfon 932224080 (de dilluns a dijous, de 9h a 13h i de 15h a 19h, i divendres de 8h a 15h) per tal de sol·licitar la disponibilitat de les entrades (ubicacions i preus) desitjades, i poder realitzar així el pagament corresponent i confirmar la seva compra.

Els grups C i D de la Copa del Món 2014 de Bàsquet FIBA estan formats pels següents combinats nacionals:

· Grup C: República Dominicana, Turquia, EEUU, Finlàndia, Nova Zelanda i Ucraïna.

· Grup D: Eslovènia, Lituània, Angola, Corea, Mèxic i Austràlia.

Cartell promocional de la cita esportiva
, , ,