El júnior 1 supera a un bon Montmeló en un partit vibrant

UESC 58 – 55 CB MONTMELÓ

Al Júnior 1 femení de la UESC el visitava  el CB Montmeló, equip de la part alta de la classificació amb tan sols una derrota més que les de Sant Cugat. El partit d’anada ja es va decidir per la mínima, i ara amb tots dos equips amb una molt bona dinàmica a nivell de resultats, es preveia un duel molt dur i competit.

Al primer quart es van veure clarament els nervis per part de tots dos equips, i amb moltes imprecisions i errors es van viure uns primers 10 minuts molt pobres en quan a encert. El resultat final va ser de 6-2 per les de la UESC.

El segon quart, en canvi, van ser els millors minuts del partit, amb molta efectivitat des de la línea exterior i amb ràpides transicions per anotar cistelles fàcils. Això va provocar que les locals obrissin una petita escletxa en el marcador de 6 punts al arribar a la mitja part. 29-23.

La segona part va ser ben diferent. La tensió es va apoderar del joc de les locals degut a un bon parcial al inici del tercer quart del Montmeló que va aconseguir empatar de nou el partit i a partir de llavors el joc de les locals es va tornar més boig i sense massa control. Van ser uns 20 minuts d’intercanvi constant de cistelles i amb diferències mínimes al marcador, aconseguint però que les visitants no es posessin mai per davant en el partit. Les jugadors locals van mostrar molt caràcter, confiança i seguretat alhora de jugar els instants finals de partit i es van acabar enduent la victòria per 3 punts de diferencia, 58-55.

D’aquesta manera les de la UESC sumen la seva setena victòria seguida i afronten el següent partit amb el líder de la competició amb moltes ganes de seguir sumant. Felicitats noies!

Crònica cedida per Miquel Molgosa, entrenador del Júnior 1 Femení.

Àrea de comunicació de la UESC