Quotes de soci 2013

Sant Cugat del Vallès, 18 de Febrer de 2013.

Benvolgudes i benvolguts Socis:

En compliment del que els estatuts de la nostra associació assenyalen,  us informem que abans de l’assemblea del dia 28 d’aquest mes farem efectiu el cobrament de la quota anual de soci ordinari corresponent a la temporada 2012-2013, per compte bancari.

Us recordem que la quantitat és de 60 euros no ha variat en els darrers anys i que, com expliquem a les sessions informatives de l’inici de temporada,  hi ha la obligació de que un membre adult de la família de cada jugador/a sigui soci del club. Si no ens dieu el contrari, figura com a soci el pare, mare o tutor que va signar la butlleta d’inscripció.

Us recordem també que des de la temporada passada, l’assemblea de socis va aprovar una nova quota especial de socis col·laboradors corresponent a 30€ anuals per a totes aquelles persones que volen col·laborar amb el nostre projecte esportiu: familiars, amics, jugadors i jugadores sènior, entrenadors i entrenadores, …  Així doncs, si ho desitgeu,  podeu participar d’aquestes noves condicions de socis d’ara endavant. Només cal que ens ho indiqueu amb un correu electrònic a info@uesc.cat o bé telefònicament en l’horari d’oficina del club.

També us volem recordar que ser soci de la Unió Esportiva Sant Cugat us permet assistir amb veu i vot a les assemblees del club i que té certs avantatges que podreu trobar al nostre web, www.uesc.cat.

Agraint el vostre suport i la vostra atenció, rebeu una cordial salutació.

 

Valentí Feixas i Sibila

President