El Júnior 2 de la UESC, amb opcions de títol aquest cap de setmana

Aquest dissabte i diumenge es disputa la fase final del Campionat Territorial de Barcelona en categoria Júnior Masculí, Nivell A. La UESC, classificada per a la disputa d’aquesta fase final amb l’equip Júnior 2, entrenat per Xifré Vives i amb Joan Carles Ros com a ajudant, lluitarà per endur-se el títol. 

Els nostres jugadors debuten aquest dissabte al matí, a les 10 h, contra l’AE Aula al Pavelló Municipal de Tona (Osona). En cas de victòria en aquests quarts de final, a les semifinals el rival de la UESC sortiria del guanyador en l’enfrontament entre B Sama Vilanova JM97 – CB Tanino Cerdanyola B.

Les semifinals i la final  es disputaran demà diumenge, també a la comarca d’Osona, al municipi d’Hostalets de Balenyà. El Pavelló Municipal d’aquesta localitat acollirà les semifinals a les 10:15 h i 12:00 h, i la final a les 18 h de la tarda.

Confiem que el nostre equip ofereixi un bon espectacle i us animem a tots els socis del club a seguir l’equip en aquest moment important de la temporada, on hi ha la consecució d’un títol en joc!

Som-hi UESC! Go UESC!