Reunió informativa pels inscrits al campus d’estiu Basket City Summer

La Unió Esportiva Sant Cugat es mostra encantada amb la resposta que el campus d’estiu del club ha despertat entre els santcugatencs. Ara, amb les places pràcticament exhaurides, el club convoca una reunió per a tots aquells i aquelles que vulgueu veure resolts els possibles dubtes existents sobre el funcionament de l’activitat.

La trobada serà dimarts 17 de juny, a les 19 h, a la Sala d’actes de la planta baixa de la Casa de Cultura (Carrer de Castellví, 8. Sant Cugat del Vallès)

 

La reunió

Durant el transcurs de la reunió podreu trobar resposta a tots els dubtes que se us plantegin al respecte de les activitats i el seu funcionament, el servei d’acollida, el de menjador, etc. La representació del club en aquesta reunió anirà a càrrec de responsables de la junta i del cos tècnic implicat en l’organització de l’esdeveniment.

**Seria important que com a mínim un membre de cada família que ha inscrit el seu fill o filla al campus, ens pogués acompanyar en aquesta trobada.

Places limitades

Alhora que des del club estem satisfets amb l’èxit d’inscripcions al campus, malauradament hem hagut de comunicar en els últims dies diverses negatives d’inscripció, un cop tancades les inscripcions en dues de les tres setmanes que oferíem. Aquest és un fet que mai agrada, i sobretot quan al darrere hi ha demandes d’inscripcions que des del club ja no es poden assumir. A tots aquells qui us heu quedat sense plaça per aquest any, us agraïm de la mateixa manera la confiança dipositada en el club.

El Basket City Summer ’14, l’activitat d’estiu de la Unió Esportiva Sant Cugat, tindrà lloc de l’23 de juny a l’11 de juliol, en torns de tres setmanes diferents.

Portada Campus Estiu UESC